Porsche continuă testele cu viitorul monopost de Formula E: nemții vor debuta în competiția de electrice în sezonul 2019-2020

Publicat luni, 22.04.2019 12:35 de Cornel Șocariciu

Porsche a publicat o serie de imagini realizate în timpul testelor cu viitorul monopost de Formula E. Nemții au testat în Spania alături de piloții Neel Jani și Brendon Hartley. Porsche va debuta în Formula E începând cu sezonul 2019-2020.

La începutul lunii trecute, Porsche publica primele imagini cu viitorul monopost destinat Formulei E. Tot atunci, nemții anunțau că au parcurs cu succes primele tururi de circuit în cadrul centrului din Weissach.

Acum, Porsche a publicat o serie de imagini noi realizate în timpul testelor din Spania. Nemții testează pe Circuit de Calafat alături de piloții Neel Jani și Brendon Hartley.

În cele trei zile de teste, piloții au reușit să parcurgă peste 1.000 de kilometri în monopostul destinat Formulei E.

"Este extrem de important să parcugem cât mai mulți kilometri în timpul procesului de dezvoltare. Ultimele zile au fost productive, iar acum aștept cu nerăbdare să continuăm munca", a declarat Neel Jani.

Și Mercedes-Benz a anunțat că va debuta în Formula E începând cu sezonul 2019-2020. În cadrul Salonului Auto de la Geneva, constructorul din Stuttgart a prezentat prototipul viitorului monopost pe care îl vom putea vedea pe circuitele stradale pregătite de organizatorii Formulei E începând cu luna decembrie a anului curent.

  • Meteorologogu, luni, 22.04.2019 18:48

    Frumos, elegant, si sunt convins ca datorita formulei E masinle electrice vor progresa mai repede ... dar pentru mine e prea liniste ... plus ca nu miroase a benzina :) ...nostalgii de tinerete