Din culise: Sebastien Ogier vorbește despre familia sa din Campionatul Mondial de Raliuri și despre lucrurile care îl motivează

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 24.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Citroen a publicat un scurt clip care îl are în prim-plan pe Sebastien Ogier. Pilotul francez deține șase titluri de campion mondial în WRC, iar în cadrul spotului acesta vorbește despre familia sa din motorsport, dar și despre lucrurile care îl motivează.

Anul acesta, Citroen aniversează 100 de ani de la înființarea companiei, iar francezii au ales să marcheze momentul printr-o serie de evenimente speciale. Din "programul" constructorului din Hexagon nu putea lipsi motorsportul, un domeniu în care Citroen a demonstrat de-a lungul timpului că este un concurent de top.

În Campionatul Mondial de Raliuri, Citroen concurează cu două echipaje: Sebastien Ogier - Julien Ingrassia și Esapekka Lappi - Janne Ferm. Acum, francezii au pregătit un scurt clip în care Sebastien Ogier vorbește despre familia sa din motorsport, despre lucrurile care îl motivează, dar și despre revenirea în cadrul Citroen.

Pilotul francez deține șase titluri de campion mondial în WRC (Campionatul Mondial de Raliuri), iar acest sezon a început bine pentru Ogier. Francezul a câștigat Raliul Monte Carlo și Raliul Mexicului și se află pe poziția secundă în clasamentul general.

În weekend-ul care se apropie, echipele angrenate în Mondialul de Raliuri vor concura pe macadamul din Argentina.

Startul festiv este programat în 25 aprilie, în timp ce primele probe speciale se vor desfășura începând cu 26 aprilie. Fanii vor putea urmări în direct fiecare probă a Raliului Argentinei prin intermediul serviciului WRC All Live. Acesta este disponibil pe website-ul Plus WRC, iar prețul abonamentului este de 8.99 euro/lună.

Campionatul Mondial de Raliuri: clasament general piloți

Loc Pilot Echipă Puncte
1 Thierry Neuville Hyundai 82
2 Sebastien Ogier Citroen 80
3  Ott Tanak Toyota   77
4 Elfyn Evans M-Sport Ford 43
5 Kris Meeke Toyota 42
6 Esapekka Lappi Citroen 26
7 Sebastien Loeb Hyundai 22
8 Dani Sordo Hyundai 16
9 Jari-Matti Latvala Toyota 15
10 Teemu Suninen M-Sport Ford 14

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru