Detalii despre Toyota GR Supra GT4: modelul de curse are 435 de cai putere și va fi disponibil din martie 2020

de Daniel Popescu
Miercuri, 30.10.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toyota a anunțat că modelul de curse GR Supra GT4 pentru clasa GT4 va avea un motor de 3.0 litri și 435 de cai putere, alături de o cutie de viteze automată cu 7 trepte. Vânzările vor începe în martie 2020.

În primăvara acestui an, Toyota a prezentat conceptul GR Supra GT4, iar ulterior a confirmat că acesta va primi o versiune de serie.

Constructorul japonez a oferit acum mai multe informații despre varianta pentru cursele din clasa GT4 a celebrei sportive Supra. Astfel, modelul va fi echipat cu un motor de 3.0 litri cu 6 cilindri în linie care generează 435 de cai putere și un cuplu maxim de 650 Nm.

Unitatea este acompaniată de o cutie de viteze sport automată cu 7 trepte, însă acestea pot fi selectate manual prin intermediul unor padele pe volan. De asemenea, Toyota menționează că suspensiile față sunt MacPherson, în timp ce suspensiile spate sunt multilink.

La interior, niponii au optat pentru un panou de instrumente din fibră de carbon, în timp ce ecranul și volanul sunt adaptate special pentru cursele din clasa GT4.

Prețul lui Toyota GR Supra GT4 va fi de 175.000 de euro fără taxe, iar livrările vor începe în luna martie pentru piața europeană. Ulterior, modelul de curse va fi disponibil în America de Nord din luna august și în Japonia din luna octombrie.

Via Toyota

Comentarii (1)

  • Ar merge la o liniuta cu un GTR...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru